image1
image2

Making Real Estate Work

Op zoek naar een goed gelegen winkelpand, bedrijfsgebouw of ander vastgoed?
De vastgoedmakelaars van DG Real Estate weten er raad mee.

Ontdek ons aanbod

Erkende makelaars in bedrijfsvastgoed, actief in heel België. 

Op zoek naar een nieuwe woning, winkelpand op toplocatie of een goed bereikbaar kantoor? De vastgoedmakelaars van DG Real Estate helpen u het geschikte vastgoed te vinden

Ontdek ons aanbod

DG Real Estate: uw vastgoedkantoor in Antwerpen

Wilt u zorgeloos bedrijfsvastgoed kopen, verkopen, huren of verhuren? Dan rekent u op DG Real Estate, een van de grootste onafhankelijke experts in bedrijfsvastgoed. We zijn actief in heel België, met een focus op Vlaanderen. Ons team van gecertificeerde makelaars staat klaar om u te ondersteunen van zoektocht tot het ondertekenen van de akte.

De expertise van ons vastgoedkantoor

Van bedrijfsvastgoed tot beleggingsvastgoed, we make your real estate work. Wij hebben een breed aanbod aan investerings- en bedrijfsvastgoed, van kleine panden tot complexen van duizenden vierkante meters. Waar u ook naar op zoek bent, wij zoeken graag mee naar het ideale pand.

Voor elke vraag over vastgoed kan u bij DG Real Estate terecht

Met een groot portfolio en een groter netwerk kunnen we elke vraag koppelen aan een pand, en andersom. Hebben we op dit moment niet het pand dat u zoekt? Met ons ruime netwerk en kennis in elke regio vinden we snel een pand dat aan al uw wensen voldoet. En u mag kieskeurig zijn. Wilt u net vastgoed verhuren? Dan begeleiden we u graag in de zoektocht naar de ideale huurder en nemen we alle administratiezorgen van u over. Wij hebben al veel mensen gekoppeld aan hun ideale pand, bekijk onze realisaties.

Neem contact met ons op
Ervaring en kennis

Ervaring en kennis

De erkende vastgoedmakelaars van DG Real Estate vinden, dankzij een groot portfolio en netwerk van (inter)nationale spelers, snel de gepaste oplossing.

Persoonlijke begeleiding

Huurder, verhuurder, koper als verkoper krijgen een dienstverlening op maat waarbij persoonlijke begeleiding en know-how centraal staan.

Persoonlijke begeleiding
Belgische vastgoedmakelaar

Belgische vastgoedmakelaar

DG Real Estate is sinds 2015 één van de grootste onafhankelijke Belgische vastgoedmakelaars in winkelvastgoed en bedrijfsvastgoed.

Vastgoed aanbieden